Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crystal Palace - Man United. Meci complicat pentru echipa lui Mourinho

Crystal Palace - Man United. Meci complicat pentru echipa lui Mourinho

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Crystal Palace - Manchester United Anglia 05.03.2018. Anul acesta, se pare că echipele din Manchester vor domina Premier League, după ce grupările din Londra şi-au arătat limitele pe parcursul campionatului.

Ponturi pariuri Crystal Palace - Manchester United Anglia 05.03.2018

Crystal Palace are ca obiectiv în acest sezon salvarea de la retrogradare, iar pentru acest lucru are nevoie de cât mai multe puncte, în special pe teren propriu. Din păcate pentru londonezi, în această rundă îi vizitează Manchester United, una dintre cele mai puternice formaţii ale momentului, favorită la locul doi în Premier League, după marea rivală Manchester City. Crystal Palace are două egaluri şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide, iar lista accidentaţilor este aproape de 10. Cele mai importante nume de aici sunt cele ale lui Zaha şi Cabaye, care aveau printre cele mai importante roluri în echipă.

De partea cealaltă, Jose Mourinho are şi el cinci jucători care nu vor putea evolua, însă nu sunt cei mai importanţi oameni din primul 11. Cel mai mare nume este cel al lui Ibrahimovic, dar şi mijlocaşul belgian Fellaini. United este într-o creştere de formă, după ce a luat toate cele trei puncte săptămâna trecută împotriva deţinătoarei titlului, Chelsea Londra. Jose Mourinho ştie că are nevoie de victorie în această deplasare pentru a se duce la două puncte de Liverpool, actuala ocupantă a locului doi, care are un punct avans, dar şi un meci în plus disputat. 

Ponturi pariuri Crystal Palace - Manchester United Anglia 05.03.2018

În tur, partida nu a avut niciun istoric, deoarece se poate spune că a început de la 1-0. Mata a deschis scorul în minutul trei, iar apoi a existat o singură echipă pe teren. Fellaini o dublă şi Lukaku au completat tabela de marcaj, iar la final fanii au plecat fericiţi după un meci cu goluri. Recomandăm şi acum să pariaţi pe goluri, aşa că pronosticul nostru este Peste 2,5 goluri.

Pronostic: Peste 2,5 goluri @ 1.76

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalangliacrystal palace 

viewscnt
Articole similare