Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CS U Craiova continuă transferurile. A adus un jucător trecut pe la Inter şi pe la Zaragoza

CS U Craiova continuă transferurile. A adus un jucător trecut pe la Inter şi pe la Zaragoza

Fotbal intern

Comentarii

CS U Craiova a anunţat că l-a achiziţionat pe fundaşul Răzvan Popa, în vârstă de 20 de ani, fost component al echipelor Inter Milano şi Real Zaragoza.

"Universitatea Craiova îşi întăreşte apărarea cu un oltean get-beget: Răzvan Popa a fost jucătorul lui Inter Milano şi Zaragoza şi este al treilea cel mai tânăr debutant român din Liga I, după Nicolae Dobrin şi Florin Răducioiu. La scurt timp după ce debuta la Sportul într-o victorie chiar în Ştefan cel Mare cu Dinamo, la doar 15 ani şi două luni, vâlceanul Popa se transfera la Inter Milano. Câştigă Coppa Primavera alături de formaţia de tineret a nerazzurilor din calitate de titular, în sezonul 2015-2016.

Foarte apreciat de antrenorul Roberto Mancini, Popa debutează pentru seniorii lui Internazionale în acelaşi an, într-un amical de foc cu Bayern Munchen. De la Inter, Răzvan a fost transferat de Real Zaragoza, formaţie pentru care a înscris un gol în Cupa Spaniei, fiind ulterior împrumutat la Burgos. Acum se întoarce în ţară, după modelul Mitriţă, dornic să se remarce în faţa suporterilor olteni şi în faţa selecţionerului Contra", se arată pesite-ul csuc.ro.

Popa poate evolua atât fundaş central, cât şi mijlocaş la închidere.

Afla mai multe despre: universitatea craiovarazvan popaintermilanorealzaragozaflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare