Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti a obţinut a treia victorie din Liga Florilor

CSM Bucureşti a obţinut a treia victorie din Liga Florilor

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a avut parte de o primă repriză grea, astăzi, la Cisnădie, acolo unde echipa locală a ţinut aproape de campioana de anul trecut până în minutul 21.

În prima repriză, Măgura Cisnădie a arătat foarte bine şi chiar a condus în două rânduri cu 4-3, respectiv 7-6 (minutul 18). Cristina Neagu a fost foarte bine anihilată de apărarea Cisnădiei, aceasta a reuşit să marcheze abia în minutul 18 când s-a înălţat deasupra apărării Măgurei şi a restabilit egalitatea la 7. În minutul 21, Aneta Udristoiul marca golul care o readucea pe CSM Bucureşti la conducerea jocului, 9-8. Neagu a marcat al doilea gol al său în minutul 27 şi a dus scorul la 13-8 pentru CSM. Bianca Bazaliu intrată în teren pe finalul primei părţi, a marcat ultimul gol al primei părţi dintr-o lovitură de la nouă metri la ultima fază a meciului. Scorul primei părţi, 10-15.

CSM Bucureşti şi-a făcut meciul mult mai uşor marcând de trei ori în primele două minute ale părţii secunde. Intrată în poarta Bucureştiului, Paula Ungureanu a avut o evoluţie remarcabilă. Atacul Măgurei nu a mai mers la fel de bine în repriza a doua, iar bucureştenele au profitat mărind constant diferenţa de pe tabelă. După o repriză secundă mult mai consistentă a fetelor antrenate de Helle Thomsen, CSM Bucureşti s-a impus cu scorul 27-18.

Marcatoarele echipei Măgura Cisnădie:

Moldovan - 5 (goluri), Costa - 5, Araujo - 3, Fachinello - 2, Apetrei -2, Bozovic - 1.

Au marcat pentru CSM Bucureşti:
Frafjord - 4 (goluri), Frafjord - 4, Kurtovic - 4, Neagu - 3, Udristoiu - 2, Bazaliu - 2, Manea - 2, Hagman - 2, Mehmedovic - 2, Curea - 1, Jorgensen - 1.

Afla mai multe despre: csm bucureştimagura cisnădieliga florilorhandbal feminin,  

viewscnt
Articole similare