Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti are un nou antrenor. Spaniolul de la cârma echipei de handbal masculin, schimbat după doar 4 etape

CSM Bucureşti are un nou antrenor. Spaniolul de la cârma echipei de handbal masculin, schimbat după doar 4 etape

Handbal

Comentarii

Pau Campos Sunen a fost demis de la cârma echipei de handbal masculin a CSM-ului Bucureşti, iar în locul acestuia a fost adus Vlad Caba, care în ultimii 7 ani a condus formaţia masculină a Odorheiului .

Caba a semnat un contract valabil până în 2019. Acesta are ca obiectiv câştigarea campionatului şi a Cupei României şi accederea în grupele EHF.

"Am răspuns cu foarte mare surprindere şi bucurie, în acelaşi timp, la solicitarea conducerii CSMB. Sunt pregătit să îmi dau toată silinţa pentru a realiza obiectivele şi pentru a mă alătura cât mai repede acestui proiect.

Sunt convins că există un potenţial foarte mare, există jucători care au confirmat pe plan intern, cărora li s-au alătura jucători cu o vastă experienţă internaţională. Nu avem voie să folosim niciun alibi, e foarte important să începem să câştigăm", a spus Caba pentru csmbucuresti.ro.

CSM Bucureşti s-a clasat pe poziţia secundă în campionat, în ultimii trei ani. În momentul de faţă echipa bucureşteană se află pe poziţa a 10-a, cu doar 3 puncte, după 4 etape.

Afla mai multe despre: csm bucurestipau campos sunen schimbatvlad caba,  

viewscnt
Articole similare