Experiențe împreună.
You are here:

CSM Bucureşti, încă o victorie la pas în Liga Florilor | Neagu revine în echipă

CSM Bucureşti, încă o victorie la pas în Liga Florilor | Neagu revine în echipă

Handbal

Pariază pe cele mai importante evenimente sportive la cei mai buni operatori din România! Intră să vezi lista cu agențiile recomandate de specialiști și deschide un cont acum!

CSM Bucureşti a primit vizita Romanului, astăzi, în sala Rapid din Bucureşti, în etapa a doua a Ligii Florilor. Neagu a revenit în echipă după ce a fost odihnită în meciul precedent.

Cristina Neagu, norocul Biancăi Bazaliu. Helle Thomsen, antrenoarea handbalistelor de la CSM Bucureşti a înţeles valoarea Cristinei Neagu şi o protejează pentru a o avea cât mai proaspătă în meciurile din Liga Campionilor. O şansă nesperată pentru tânăra şi talentata jucătoare, Bianca Bazaliu, care a prins minute bune în acest sezon, cu evoluţii notabile.

Prima parte a meciului n-a adus nicio surpriză. CSM Bucureşti a controlat partida şi a lăsat impresia c-o poate câştiga fără să depună prea mult efort. Cristina Neagu a jucat puţin în prima parte, dar Bazaliu a înlocuit-o cu succes. Scorul primei părţi, 16-10.

În repriza secundă CSM Roman a arătat foarte multă determinare în atac, dar chiar şi aşa echipa care a condus jocul a fost tot câştigătoarea Ligii naţionale de handbal feminin, CSM Bucureşti. Un meci care confirmă, încă o dată, dacă mai era nevoie, că CSM bucureşti nu are adversară în campionatul românesc. Scor final, 32-19.

CSM Bucureşti:
Udristoiu - 2 (goluri), Frafjord - 2, Gullden - 1, Curea - 1, Neagu - 4, Jacobsen Rosengren, Jorgensen - 2, Ayglon Saurina, Iordache, Bazaliu - 2, Manea - 3, Kurtovic - 2, Niombla - 5, Hagman - 6,  Mehmedovic - 2.

CSM Roman:
Polocoser - 3 (goluri), Vartic, Cilici, Iuganu - 6, Stanciulescu, Chitacu, Ferfolja, Tymoshenkova, Stoleru - 1, Toskovic, Iovanescu - 1, Dinu, Simion - 6, De Sousa - 2.

Comentarii
viewscnt
Articole similare