Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti l-a dat afară pe spaniolul Pau Campos Sunen! Cine este noul antrenor al "tigrilor"

CSM Bucureşti l-a dat afară pe spaniolul Pau Campos Sunen! Cine este noul antrenor al "tigrilor"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a decis să taie în carne vine după rezultatele proaste obţinute la începutul acestui sezon, culminând cu înfrângerea suferită în ultima etapă cu Steaua, 21-29, meci în care primul gol l-a marcat abia în minutul 19!

Astfel, viceacmpioana României a renunţat la serviciile spaniolului Pau Campos Sunen, în locul lui fiind anunţat Vlad Caba! Fostul antrenor al echipei HC Odorhei îşi va începe treaba la echipă de azi, iar debutul oficial se va produce sâmbătă, în partida de campionat cu Poli Timişoara, programată pe teren propriu.

Vlad Caba are o vastă experienţă în handbalul românesc Ca antrenor principal, a câştigat competiţia europeană Cupa Challenge, în anul 2015, precum şi o medalie de argint şi una de bronz în Liga Naţională, toate cu HC Odorhei. De asemenea, tehnicianul a mai pregătit echipele Politehnica Timişoara, Minaur Baia Mare şi  TV Emsdetten (Germania). La nivel de echipe naţionale, Caba a coordonat loturile de juniori şi tineret (2000-2001 şi 2005-2007), precum şi Centrul de Excelenţă de la Sighişoara în 2008-2009.

Vlad Caba: "Am răspuns cu foarte mare surprindere şi bucurie, în acelaşi timp, la solicitarea conducerii CSMB. Sunt pregătit să îmi dau toată silinţa pentru a realiza obiectivele şi pentru a mă alătura cât mai repede acestui proiect. Sunt foarte determinat să dau tot ce am mai bun şi să-mi pun toată priceperea în joc. Sunt convins că există un potential foartet mare, există jucători care au confirmat pe plan intern, cărora li s-au alătura jucători cu o vastă experienţă internaţională. Ideea e că o echipă bună nu înseamnă suma unor nume, ci înseamnă subordonarea intereselor echipei şi aplicarea principiilor de joc. Acest lucru se realizează treptat, dar problema este că trebuie să se realizeze câştigând. Nu avem voie să folosim niciun alibi, e foarte important să începem să câştigăm".

Primul meci pe banca Tigrilor pentru Vlad Caba se va disputa mâine, 30 septembrie, cu începere de la ora 16:00, la Sala Rapid, împotriva echipei Politehnica Timişoara. 

Afla mai multe despre: pau campos sunencsm bucurestihandbaldemisiedemiterescandalprobleme 

viewscnt
Articole similare