Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti - Odense, ora 19:00, pe Orange Sport 1. ”Tigroaicele” debutează în noul sezon al Ligii Campionilor

CSM Bucureşti - Odense, ora 19:00, pe Orange Sport 1. ”Tigroaicele” debutează în noul sezon al Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti şi Odense se întâlnesc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19:00, în Capitală, pentru primul meci din Grupa A a Ligii Campionilor, ediţia 2023/2024.

CSM Bucureşti - Odense va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1.

CSM Bucureşti - Odense, ora 19:00, pe Orange Sport 1

CSM Bucureşti şi Odense fac parte din Grupa A, alături de: Gyor (Ungaria), Brest (Franţa), Bietigheim, Buducnost (Muntenegru), Savehof (Suedia) şi Debrecen (Ungaria). 

  • CSM Bucureşti şi Odense au fost adversare şi în grupele ediţiei trecute de Liga Campionilor. Reprezentanta României a câştigat clar ambele dispute, 40-31 în Polivalentă şi 31-27 în Danemarca.

Iată lotul celor de la CSM Bucureşti, pentru sezonul 2023/2024: Laura Glauser, Marie Davidsen, evelina Eriksson, Emilie Hegh Arntzen, Cristina Neagu, Ştefania Stoica, Alexandra Dindiligan, Jennifer Guttierez, Elizabeth Omoregie, Grace Zaadi, Andrea Rotaru, Monika Koblynska, Laura Flippes, Trine Ostergaard, Mihaela Mihai, Zeljka Nikolic, Andreea Ailincăi, Vilde Ingstad, Crina Pintea.

Componenţa Grupe B: Herning-Ikast (Danemarca), Esjberg (Danemarca), Metz (Franţa), Ljubljana (Slovenia), Ferencvaros (Ungaria), Rapid (România), Kristiansand (Norvegia), Zaglebie (Polonia).

EHF a amendat-o pe Cristina Neagu

Comisia de Disciplină a Federaţiei Europene de Handbal (EHF) a decis să o sancţioneze pe Cristina Neagu cu o amendă de 4.000 de euro în urma criticilor aduse arbitrajului, din sezonul trecut.

Comportamentul jucătoarei a încălcat principiile fundamentale ale fair play-ului.

Jumătate din amendă este suspendată pe o perioadă de probaţiune de un an de zile, începând cu data deciziei”, se arată în comunicatul celor de la EHF.

Afla mai multe despre: live videoorange sportcsm bucuresti - odense 

viewscnt
Articole similare