Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti - Steaua, derbyul etapei a 7-a a SuperLigii de rugby. Partida este în direct pe Telekom Sport

CSM Bucureşti - Steaua, derbyul etapei a 7-a a SuperLigii de rugby. Partida este în direct pe Telekom Sport

Rugby

Comentarii

CSM Bucureşti va juca împotriva liderului la zi din Super Liga CEC Bank la rugby, Steaua, sâmbătă seara, în etapa a 7-a, într-o partidă care va avea loc de la ora 19,00 pe stadionul ''Arcul de Triumf'' din Capitală.

Partida, care va constitui derbyul etapei, se anunţă una cu o miză extrem de mare, fiind penultima din turul campionatului, o victorie în faţa ''tigrilor'' putând asigura steliştilor titlul de ''campioană de toamnă'', în timp ce o victorie a CSM-ului ar amâna deznodământul primei părţi a campionatului până în etapa a 8-a.

''Am văzut Steaua pe video, e o echipă fizică, care joacă pe spaţii largi. Cred că este important ca noi să ne păstrăm planul de joc, să fim concentraţi tot meciul şi să câştigăm, acesta este obiectivul nostru. Îmi doresc să fac meciuri foarte bune şi sunt conştient că aceste partide, precum este cea cu Steaua, mă vor ajuta foarte mult ca experienţă de joc'', a spus tânărul jucător de treisferturi al ''tigrilor'', neozeelandezul Hinckley Vaovasa, desemnat jucătorul etapei a 6-a, conform site-ului SuperLigii.

În clasament, Steaua este pe primul loc, fără a cunoaşte până acum vreo înfrângere, cu 21 de puncte, CSM Bucureşti ocupând locul secund cu 16 puncte.

Celelalte partide din etapa a 7-a, care se vor disputa tot sâmbătă, sunt Timişoara Saracens — CS Politehnica Iaşi şi CSM Ştiinţa Baia Mare — Dinamo.

Afla mai multe despre: rugbyderbysuperligasteauacsm bucurestiliderulcec bankarcul de triumfstejarii 

viewscnt
Articole similare