Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Poli Iaşi a anunţat că Eugen Trică şi Ionuţ Cioinac vor fi sancţionaţi după evenimentele de la meciul cu Dinamo

CSM Poli Iaşi a anunţat că Eugen Trică şi Ionuţ Cioinac vor fi sancţionaţi după evenimentele de la meciul cu Dinamo

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi a anunţat, joi, că antrenorul secund Eugen Trică şi fotbalistul Ionuţ Cioinac, sancţionaţi de FRF după meciul cu Dinamo, din Liga I, vor suporta consecinţele pecuniare din drepturile salariale personale.

"În legătură cu evenimentele de la partida cu Dinamo, când jucătorii echipei au fost sancţionaţi cu 7 cartonaşe galbele şi două rosii, jucând aproape o repriză în inferioritate numerică, au fost luate mai multe măsuri de către Consiliul Director. După sosirea lotului echipei din deplasarea de la Slobozia, precum şi primirea deciziilor din partea Comisiei de Disciplină a FRF, membrii CD au hotărât, în unanimitate de voturi, în prezenţa conducerii executive, respectarea Regulamentului de Ordine Interioară a clubului, precum şi regulamentele scrise cu privire la sancţiunile date de comisiile FRF. Astfel, atât antrenorul Eugen Trică, cât şi jucătorul Ionuţ Cioinac vor suporta consecinţele pecuniare din drepturile salariale personale. Membrii CD au solicitat executivului să transmită vestiarului că toate actele de indiscipină vor fi amendate şi suportate de cei în cauză, nu din bugetul clubului", se arată într-un comunicat al clubului ieşean, semnat de preşedinte Consiliului Director, Leonid Antohi. 

"În urma rezultatelor din etapa de la sfârşitul săptămânii trecute, obiectivul de calificare în play-off pare din ce în ce mai greu de atins şi nu depinde doar de rezultatele echipei noastre, ci şi de evoluţia celorlalte contracandidate. Rezultatul înregistrat la Slobozia, în condiţii meteo foarte grele şi pe un teren aproape imposibil, ne-a demonstrat că putem susţine obiectivul de a ajunge cât mai departe în Cupa României", se menţionează în comunicat.

Marţi, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca Eugen Trică să fie suspendat trei partide şi Ionuţ Cionac patru meciuri. “FC Dinamo 1948 vs. CSM Poli Iaşi – Eliminări – În baza art. 53.2 din RD, se sancţionează dl. Trică Eugen, antrenor secund CSU Poli Iaşi, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei; În baza art. 68.1 din RD, se sancţionează dl. Trică Eugen cu suspendare pentru trei jocuri şi plata unei penalităţi sportive de 4.000 lei; În baza art. 45.1 din RD, dl. Trică Eugen execută sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv trei jocuri şi o penalitate de 4.000 lei; În baza art. 45.a din RD, se sancţionează jucătorul Cioinac Ionuţ (CSM Poli Iaşi) cu suspendare pentru patru jocuri şi o penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 63.1.g + 63.2.1, se sancţionează jucătorul Frăsinescu Cosmin (CSM Poli Iaşi) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

Aproape de finalul partidei FC Dinamo – CSM Poli Iaşi, scor 2-1, în care jucătorii Cionac şi Frăsinescu au primit cartonaşe roşii, antrenorul secund al oaspeţilor a protestat la una dintre deciziile arbitrului Sebastian Colţescu şi a plecat la vestiare, traversând terenul de joc.

Afla mai multe despre: dinamopoli iasitricaliga 1,  

viewscnt
Articole similare