Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSU Craiova ar putea evolua cu Zoria Luhansk sau cu Braga, în play-off-ul Ligii Europa

CSU Craiova ar putea evolua cu Zoria Luhansk sau cu Braga, în play-off-ul Ligii Europa

Superliga

Comentarii

Dacă va elimina formaţia RB Leipzig în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, CSU Craiova va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre Zoria Luhansk (Ucraina) şi Sporting Braga (Portugalia), în play-off-ul competiţiei.

Primul meci va avea loc la 23 august, în deplasare, iar returul la 30 august, la Craiova.

Învingătoarele din play-off se califică în faza grupelor

Până la play-off, Craiova va evolua cu RB Leipzig, joi, în deplasare, iar returul este programat peste o săptămână, la Craiova.

Zoria Luhansk a ocupat locul 4 în campionatul Ucrainei, în sezonul 2016-2017 şi evoluează pentru a cincea oară consecutiv în cupele europene (şi a şasea oară în toată istoria).

În ultimele două sezoane, ucrainenii au jucat în grupele Europa League, însă nu au reuşit să se califice.

De cealaltă parte, Braga a devenit în ultimii ani o cunoştinţă a fotbalului românesc. Dublă câştigătoare a Cupei Portugaliei, Braga a ocupat locul 4 în Portugalia în sezonul trecut, iar acum s-ar putea afla pentru a treia oară în ultimul deceniu în faţa unei echipe din România.

Iar amintirile portughezilor nu sunt cele mai plăcute. CFR Cluj a învins de două ori Braga în grupele Champions League, sezonul 2012-2013, în timp ce Pandurii Târgu Jiu i-a eliminat pe portughezi în play-off-ul Europa League, în sezonul următor (2013-2014).

 

Afla mai multe despre: craiovazoriabraga 

viewscnt
Articole similare