Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CTP îl face praf pe Mouratoglou după vestea bună primită de Simona Halep: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”

CTP îl face praf pe Mouratoglou după vestea bună primită de Simona Halep: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”

Simona Halep

Comentarii

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea Simonei Halep de la 4 ani la nouă luni.

CTP a oferit prima reacţie după decizia de la TAS în privinţa Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre reducerea suspendării Simonei Halep şi a ţinut să-l atace încă o dată pe Patrick Mouratoglou, antrenor în care nu are nicun fel de încredere. În ceea priveşte decizia luată de TAS, CTP consideră că s-a făcut în sfârşit dreptate pentru dubla câştigătoare de Grand Slam.

„Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni.

Şi este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ţinut seama de ce am spus din primul minut şi până azi. Am susţinut mereu, am şi scris, că a greşit, dar nu pot să cred că în mod conştient ar fi introdus în corp acea substanţă.

Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu a făcut totuşi recunoaşterea, pentru că din ordinul lui i s-a dat, iar Simona nu a ştiut ce a luat, asta a contat. Cele 9 luni sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să ţină minte să nu mai facă aşa ceva, şi-a abandonat staff-ul şi s-a pus în braţele altui staff, străin.

Acest escroc a fost izgonit recent de echipa lui Holger Rune, ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona escrocului Mouratoglou”, a declarat CTP, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: simona haleptenisdecizie tas 

viewscnt
Articole similare