Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce se ocupă fiica lui Gică Popescu! Maria a stârnit o emoţie puternică în familie: "Faci cum vrei, dar arată ce ai învăţat. O să aflaţi" | EXCLUSIV

Cu ce se ocupă fiica lui Gică Popescu! Maria a stârnit o emoţie puternică în familie: "Faci cum vrei, dar arată ce ai învăţat. O să aflaţi" | EXCLUSIVgalerie foto

Special

Comentarii

Preşedintele de la Farul Constanţa, Gică Popescu, are doi copii cu care se mândreşte, iar la SportCast cu Sile a vorbit despre planurile pe care le au Maria şi Nicolas. Dacă fiul e fotbalist la campioana Superligii, fiica sa desfăşoară afaceri, iar fostul căpitan al naţionalei a oferit detalii.

Gică Popescu, fericit după ce a auzit ce plănuieşte fiica sa, Maria: "Este specială, sunt mândru"

Gică Popescu, fost jucător la Universitatea Craiova, Steaua, Barcelona şi Galatasaray, a fost invitat la SportCast cu Sile, unde a rememorat momentele mari din cariera de fotbal, a vorbit despre Farul şi Gică Hagi. 

Gică Popescu nu s-a ferit să ofere detalii din perioada detenţiei, iar cu admiraţie a vorbit despre copiii săi. 

Căsătorit din 1999 cu Luminiţa, Gică Popescu are doi copii. Despre Nicolas Popescu, actual component al Farului, a spus că e mai talentat decât a fost el, iar Maria este cea care a dat startul afacerilor, după ce a studiat la câteva instituţii importante din Europa. 

Gică Popescu nu a negociat în privinţa educaţiei copiilor, iar în viaţa Mariei Popescu au apărut mai multe schimbări, întrucât în curând va lansa un alt business. 

"Maria e specială. A făcut business administration la ESADE (n.r. - instituţie privată din Barcelona), una dintre cele mai bune facultăţi din Europa. Am negociat multe lucruri cu ei (n.r. - cu Maria şi Nicolas), mai puţin una: şcoala. Şi i-am spus Mariei că niciodată nu voi finanţa o facultate medie, de jos nu mai vorbim. Eu i-am zis <<Eu am jucat la Barcelona, la echipe de top şi am făcut performanţă. Vrei să faci facultate afară? De top!>>. 

Maria a fost acceptată la Bocconi (n.r. - Universitatea Luigi Bocconi din Milano), la ESADE, a făcut la Paris, unde majoritatea preşedinţilor francezi au terminat. 

Acum i-am dat un business pe mână să se ocupe. <<Arată ce ai învăţat, ia business-ul>>. Sunt atât de mândru de Maria, care vine cu business plan, cu lucrurile bine făcute, sigură pe ea. Ce înseamnă şcoala... Incredibil!

I-am zis <<Faci cum vrei, fă ce ai învăţat la şcoală, că eu am făcut multe fără să învăţ la şcoală şi am făcut multe greşeli. Tu ai învăţat>>. Am încredere uriaşă în ambii copii, iar ei i-am dat un business de care să se ocupe şi o să aflaţi în curând ce business este. E unul frumos. 90% este făcut. Şi el (n.r. - Nicolas) a făcut. O să vedeţi în scurt timp", a declarat Gică Popescu, la SportCast cu Sile

Galerie foto cu Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu

Gică Popescu, despre fiica sa: "I-am împrumutat bani, dar îi dă înapoi"

De altfel, actualul conducător de la Farul a dezvăluit că regulile sunt clare în raport cu copiii săi. 

"Maria, pe lângă business-ul ăsta, şi-a mai făcut un business. Nu pot vorbi despre el. E treaba ei. I-am dat bani împrumut. Când Maria îşi va face business-ul, când face profit, îmi dă banii înapoi, iar din profitul ei se dezvoltă. Păi, i-am dat fără dobândă. A început, ea a venit şi mi-a zis că-mi returnează banii şi merge mai departe. Asta înseamnă şcoala", a mai spus Gică Popescu, în dialogul cu Silviu Tudor Samuilă. 

În urmă cu câteva luni, Profit.ro scria că Maria Popescu şi Ianis Hagi au împreună o firmă de comerţ online, al carei obiect de activitate este „Comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet″.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maria popescumaria popescu fiica gica popescufiica gica popescugica popescu 

viewscnt
Articole similare