Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu cine vor juca Buzărnescu, Begu şi Ana Bogdan în primul tur de la Hobart!

Cu cine vor juca Buzărnescu, Begu şi Ana Bogdan în primul tur de la Hobart!

Tenis

Comentarii

Jucătoarele Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan şi Irina Begu şi-au aflat adversarele din primul tur de la Hobart, turneu de 250.000 de dolari care începe în weekend.

Buzărnescu, favorită numărul 2 şi locul 24 mondial, va evolua cu elveţianca Belinca Bencic, locul 54 mondial. Cele două s-au mai întâlnit de două ori, scorul fiind egal, 1-1. Dacă va trece de elveţiancă, Mihaela va juca în turul secund împotriva învingătoarei dintre Johanna Larsson şi Zoe Hives, beneficiară a unui wild-card. Mai departe, românca de pe locul 24 WTA poate da piept cu Anastasia Pavlycenkova, a cincea favorită a turneului.
 
Ana Bogdan, numărul 76 WTA, va juca în runda inaugurală cu tunisianca Ons Jabeur, locul 60 mondial. În întâlnirile directe, Jabeur conduce cu scorul de 1-0. Dacă se califică în turul secund, Bogdan o va înfrunta pe învingătoarea dintre Caroline Garcia, principala favorită a turneului, şi Sofia Kenin.
 
Irina Begu, locul 67 mondial, o va întâlni în primul tur pe chinezoaica Yafang Wang, locul 70 mondial, cea care a învins-o pe Monica Niculescu în sferturile de finală de la Shenzen. Cele două sportive nu s-au mai întâlnit până acum. Mai departe, Irina Begu va juca cu învingătoarea dintre Shuai Zhang şi o sportivă venită din calificări.

Afla mai multe despre: tenishobartmihaela buzarnescuana bogdanirina begu 

viewscnt
Articole similare