Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu el a fost cel mai greu să lucrez!” Mourinho, arătat cu degetul de un fost jucător: ”Niciodată nu era mulţumit!”

”Cu el a fost cel mai greu să lucrez!” Mourinho, arătat cu degetul de un fost jucător: ”Niciodată nu era mulţumit!”
Comentarii

Henrikh Mkhitaryan a mărturisit într-un interviu acordat presei din Anglia că Mourinho a fost tehnicianul cel mai dificil cu care a trebuit să lucreze.

”Într-o zi a venit Mourinho în timp ce luam micul dejun şi mi-a zis: ”din cauza ta mă critică acum presa”. I-am răspuns: ”Serios, Mister? Nu o fac intenţionat să ştii” şi-a început Henrikh Mkhitaryan confesiunile.

”Fără îndoială a fost cel mai dificil antrenor cu care eu personal am colaborat. Este un câştigător prin definiţie. El vrea să câştigi mereu şi să faci totul pentru asta. Nu e deloc uşor, indiferent care este numele tău ca fotbalist” a mai spus Henrikh Mkhitaryan.

El a recunoscut că nu a fost totul ”lapte şi miere” în relaţia dintre el şi Mourinho: ”Au fost şi diferenţe şi conflicte, dar la finalul unei munci extenuante au venit şi trofeele. Mourinho îmi cerea mereu să lucrez mai mult, să muncesc mai mult. În mintea mea era...ok, dau totul, marchez, îmi ajut echipa, muncesc enorm, dar el e mereu nemulţumit” a mai declarat Henrikh Mkhitaryan.

Afla mai multe despre: mourinhohenrikh mkhitaryan 

viewscnt
Articole similare