Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu el începe Realul noua "Eră Galactică"! Omul sezonului în Premier League e prima ţintă a madrilenilor

Cu el începe Realul noua "Eră Galactică"! Omul sezonului în Premier League e prima ţintă a madrilenilor

Campionate

Comentarii

Real Madrid nu a reuşit să profite de pasul greşit al Barcelonei (2-2 cu Celta Vigo) şi a obţinut doar un punct în deplasarea de la Bilbao, cu Athletic, scor 0-0, iar galacticii par să privească tot mai mult spre viitor.

Se pregăteşte o revoluţie la nivelul lotului, după două sezoane în care gruparea "blanco" a cucerit tot ce se putea, inclusiv Liga Campionilor, de două ori consecutiv.

Iar prima ţintă a Realului pentru ceea ce ar putea reprezenta o nouă "Eră Galactică" este egipteanul Mohamed Salah, de la Liverpool. Mijlocaşul ofensiv al cormoranilor e actualul golgheter al Premier League, cu 12 goluri marcate în primele 15 etape şi e considerat unanim cel mai bun transfer al verii în Anglia.

Adus de la AS Roma în vară pentru 42 de milioane de euro, Salah ar putea rămâne pe Anfield un singur sezon, dacă interesul Realului se va concretiza. Surse apropiate agentului lui Salah au dezvăluit că formaţia din Madrid se interesează de mijlocaş, iar selecţionerul Egiptului, argentinianul Hector Cuper, a dat şi mai multă greutate zvonurilor.



"Am primit informaţii conform cărora Realul e interesat de Salah", a declarat Cuper pentru televiziunea egipteană On Sport TV.

Afla mai multe despre: real madridsalahliverpool 

viewscnt
Articole similare