Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ochii pe FCSB! Federico Piovaccari n-a uitat perioada petrecută în "roş-albastru": "Sper să poată juca din nou în Liga Campionilor"

Cu ochii pe FCSB! Federico Piovaccari n-a uitat perioada petrecută în "roş-albastru": "Sper să poată juca din nou în Liga Campionilor"

FCSB

Comentarii

Federico Piovaccari (39 de ani), fostul atacant al FCSB - membru în echipa cu care "roş-albaştrii" au ajuns în grupele Ligii Campionilor în 2013 -, îşi urmăreşte în continuare fosta echipă. Atacantul italian stă ochii pe rezultatele înregistrate de formaţia patronată de Gigi Becali.

Italianul le ţine pumnii celor de la FCSB pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, la fel în 2013, dar este conştient că traseul este mult mai greu de această dată. De la FCSB, din 2013, nicio echipă din România nu s-a mai calificat în grupele principalei competiţii europene intercluburi.

Federico Piovaccari a calificat-o pe FCSB în grupele Ligii Campionilor, în 2013, şi o vrea din nou la "masa bogaţilor"

"Il Piferraio", aşa cum este poreclit, urmăreşte în continuare rezultatele FCSB, chiar dacă a plecat de la echipă în urmă cu 10 ani.

”Am urmărit sezonul din România, pentru că încă mă uit să văd ce face FCSB. S-a descurcat foarte bine, chiar merită să ia titlul în acest an şi sper să poată juca din nou în Champions League, deşi ştiu că traseul e mai dificil acum”, a spus Federico Piovaccari, conform sport.ro.

Federico Piovaccari a ajuns la FCSB în 2013 sub formă de împrumut pentru un sezon de la Sampdoria, iar la echipa "roş-albastră" a strâns 43 de meciuri, 16 goluri şi şase pase de gol, dar şi biletele de participare în grupele Ligii Campionilor, cu două goluri marcate în dubla din play-off cu Legia Varşovia.

Ajuns la 39 de ani, Piovaccari joacă în prezent la San Cristobal, în ligile inferioare din Spania.

Afla mai multe despre: federico piovaccarifcsbsteaualiga campionilorsuperliga 

viewscnt
Articole similare