Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu sau fără Alibec la naţională? Reacţia lui Sorin Cârţu: "Nu poţi să zici că nu are fotbalul la el, dar nu rezistă la presiune"

Cu sau fără Alibec la naţională? Reacţia lui Sorin Cârţu: "Nu poţi să zici că nu are fotbalul la el, dar nu rezistă la presiune"

Echipa națională

Comentarii

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, nu vede o mutare înţeleaptă în chemarea lui Denis Alibec, care nu traversează o formă tocmai bună, la naţională.

”Budescu ştim toţi că e fotbalist de calitate. La el toţi ne-am întrebat de ce nu dă mai mult pentru fotbal, e pe toane aşa, ca copilul răsfăţat. Cum e şi Alibec, că nici Alibec, nu poţi să spui că nu are fotbal la el, dar prea mult... prea mult... nu rezistă la presiune. Mi se pare, într-o stare, la momentul ăsta, labilă. Situaţia aia de plâns, aia nu e... În momentul în care ajungi să plângi ca bărbat sau pentru nişte situaţii din astea, trebuie să te întrebi ce se întâmplă ceva.

”Atitudinea lui Contra că l-a chemat la naţională, poate aşa a fost o strategie a lui pentru viitor, la ora actuală are cu ce s-acopere zonele de atacant, dar la un moment dat cine ştie... Trebuie să-l câştige, să-l ţină în preajma naţionalei. Dar ceea ce prezintă la ora asta Alibec, sigur că nu trebuia să fie acolo, nu merită”,  a declarat Sorin Cârţu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alibecechipa nationalasorin cartu,  

viewscnt
Articole similare