Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ales Contra să reacţioneze, după criticile dure ale lui Cornel Dinu

Cum a ales Contra să reacţioneze, după criticile dure ale lui Cornel Dinu
Comentarii

Contra a lăsat-o pe Dinamo într-o situaţie foarte dificilă şi a plecat la naţională. A fost criticat dur de Cornel Dinu şi a răspuns atacurilor.

În ciuda criticilor dure venite din partea fostului său antrenor, Contra a ales să ofere o replică eleganta, mai apropiată de fotbalul din occident decât de desele scandaluri din Liga 1.

"Eu am mai zis, nu poate să fie toată lumea mulţumită de numirea mea şi nu judec pe nimeni despre ceea ce se vorbeşte. Eu toată viaţa mea am fost respectuos cu toata lumea, la fiecare echipa la care am mers, nu s-a auzit niciodată niciun cuvânt despre un coleg de muncă, indiferent de ceea ce a făcut el înaintea mea.

Fiecare antrenor are ideile şi metodologia lui de lucru şi chiar nu mă interesează aceste atacuri sau ce ziceţi voi că sunt. Chiar nu... Sunt foarte concentrat la ce trebuie să fac la echipa naţională şi la alegerea celui mai bun '11' pentru aceste două meciuri", a declarat Contra.

Cornel Dinu l-a atacat violent pe Contra, după înfrângerile lui Dinamo: ”E vina lui, a dat afară cei mai buni mijlocaşi din Liga I”

Afla mai multe despre: contracornel dinureactiecriticidinamo 

viewscnt
Articole similare