Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat patronul celor de la FCSB derby-ul Steaua - Academia Rapid: "Ce-i batjocura asta?". Ce promisiune a făcut

Cum a comentat patronul celor de la FCSB derby-ul Steaua - Academia Rapid: "Ce-i batjocura asta?". Ce promisiune a făcut

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, promite că va ţine Academia Rapid doi ani în Liga a III-a, prin intermediul echipei secunde, FCSB II.

"Important e ce s-a întâmplat aseară, felicitări pentru locul 2, au prins podiumul, CSA-ul. M-am uitat la meci, râdeam, mă uitam ca să mă distrez. Eu o să-mi fac datoria, am să-i răzbun eu în Liga a III-a şi îi mai ţin un an în liga a treia pe Rapid, ca să-şi ia revanşa Steaua, la anul, adică peste doi ani. Eu vă promit că îi ţin în Liga a III-a pe Rapid încă un an, adică doi ani, să nu promoveze.

Apoi să vină ei, să-i mai bată o dată Rapidul. Pentru ce circul ăsta? Dacă iubesc Steaua, pentru ce batjocura asta? Asta-i Steaua, în liga a IV-a? O ţin în liga a patra, îi bate Rapidul, vrea să ne scoată pe noi din Europa, tâmpenii. În ţara asta, te doare capul. Numai la noi se poate aşa ceva. Eu o să mă lupt ca să pun lucrurile la punct", a declarat Becali, la Pro X.

Academia Rapid a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa CSA Steaua, în ultima etapă a play-off-ului Ligii a IV-a, şi va juca barajul de promovare în al treilea eşalon.

Dacă va promova în Liga a III-a, cel mai probabil, Academia Rapid va face parte din aceeaşi serie cu FCSB II.

Afla mai multe despre: academia rapidfcsbgigi becaliarena nationala 

viewscnt
Articole similare