Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Nicolae Dică titularizarea lui Tănase în detrimentul lui Gnohere: "Eu aşa am gândit totul"

Cum a explicat Nicolae Dică titularizarea lui Tănase în detrimentul lui Gnohere: "Eu aşa am gândit totul"

UEFA Europa League

Comentarii

Deşi nu l-a luat în lot pe Alibec pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva, Nicolae Dică l-a trimis în atac pe Florin Tănase în partida din Israel. Însă, în minutul 69, Gnohere i-a luat locul lui Tănase, iar imediat după a marcat ambele goluri ale victoriei roş-albaştrilor.

"Nu suntem calificaţi, mai trebuie să mai luăm trei puncte, abia atunci vom putea vorbi de calificare. Băieţii merită toată felicitările, au jucat bine şi au muncit foarte mult. E victoria lor. Gnohere a intrat foarte bine, am reuşit să marcăm două goluri, am ţinut bine de minge, dar, în final, recunosc că am suferit.

Am vorbit cu Bizonul şi i-am explicat de ce nu va fi titular. L-am preferat pe Tănase, pentru că este un jucător mai mobil, are o viteză mai bună, iar cei de la Hapoel au probleme mari în zona centrală, în spatele mijlocaşilor.  E distanţă mare între fundaşii şi mijlocaşii lor centrali. Acolo i-am cerut lui Tănase să se demarce. Bizonul a intrat foarte bine şi a dat dovadă de profesionalism. Este normal să fie supărat, pentru că orice jucător îşi doreşte să joace mai mult" , a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteauagnoherenicolae dicaflorin tanasebizonuleuropa league 

viewscnt
Articole similare