Experiențe împreună.
You are here:

Cum a prefaţat Ogăraru partida României cu Olanda: "Ei trec printr-o perioadă foarte dificilă"

Cum a prefaţat Ogăraru partida României cu Olanda: "Ei trec printr-o perioadă foarte dificilă"

Echipa națională

Un bun cunoscător al fotbalului olandez, după anii petrecuţi la prima echipă şi la academia lui Ajax Amsterdam, George Ogăraru a prefaţat partida de pregătire din această seară, de pe Arena Naţională, dintre România şi Olanda.

"Mă aştept ca naţionala noastră să aibă acelaşi parcurs din ultima perioadă, pentru că de la venirea lui Cosmin Contra am avut o schimbare, am văzut entuziasm în jocul băieţilor. Lucrurile nu sunt foarte clare în ceea ce priveşte naţionala Olandei. E clar că lumea e nemulţumită că s-a ratat calificarea la Campionatul Mondial, a fost un rezultat greu de digerat de olandezi. Iar până la urmă e de înţeles reacţia lor. Au fost obişnuiţi cu finale de Campionat Mondial. Cu siguranţă, ultimii doi selecţioneri n-au fost cei mai potriviţi, iar rezultatele le-au atârnat foarte greu. Advocaat, cel mai probabil se va retrage din fotbal, iar acum se caută un nou selecţioner. Se vorbeşte de Koeman, de Franck de Boer" , a declarat George Ogăraru.

Ogăraru a jucat la Ajax Amsterdam în perioada 2006–2010, iar până de curând a fost antrenor în cadrul academiei de juniori a "lăncierilor".

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.