Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Alex Băluţă în momentul în care a dat ochii cu Gică Hagi

Cum a reacţionat Alex Băluţă în momentul în care a dat ochii cu Gică Hagi

Superliga

Comentarii

Alex Băluţă s-a întâlnit pentru prima dată cu Gică Hagi, după ce l-a atacat pe Ianis la nivel declarativ. Jucătorul Craiovei şi-a cerut încă de atunci scuze, iar acum spune că s-au salutat amical.

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Băluţă suprindea şi declara că Ianis n-ar avea loc în echipa Craiovei. A fost o afirmaţie nefericită, care i-a atras multe critici. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani şi-a cerut ulterior scuze, iar Gică Hagi a anunţat că l-a iertat.

Sâmbătă, cei doi s-au văzut pentru prima dată de la acele afirmaţii, înainte de CS U Craiova - Viitorul 3-1. Băluţă a povestit cum a decurs întâlnirea cu fostul său antrenor de la Viitorul: ”Am vorbit la începutul meciului, ne-am dat mâna şi ne-am urat baftă”.

Alex Băluţă a vorbit şi despre partida cu Viitorul, câştigată de Craiova cu 3-1, deşi a fost condusă cu 1-0 la pauză: ”Eram siguri că o să revenim după pauză, am rămas concentraţi, uniţi şi am avut răbdare şi mă bucur că am câştigat. Îmi pare rău că nu am reuşit să înscriu, e mult mai importantă victoria, o să vină şi meciuri când voi marca. Se pare că eu înscriu numai atunci când arde casa. Nu trebuie să fim cu nasul pe sus acum, că am câştigat un meci. Mai sunt multe meciuri, în play-off o să ne aştepte meciuri mult mai grele decât cele de acum”.

Afla mai multe despre: viitorulcraiovaalex balutaliga 1gica hagi 

viewscnt
Articole similare