Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Simona Halep după ce s-a calificat în semifinalele turneului WTA Dubai. ”Mi-a venit în minte meciul din 2020!”

Cum a reacţionat Simona Halep după ce s-a calificat în semifinalele turneului WTA Dubai. ”Mi-a venit în minte meciul din 2020!”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a califcat a treia oară în semifinalele turneului de la Dubai, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, pe Ons Jabeur (Tunisia), locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8. Anterior, de fiecare dată când a ajuns în penultimul act, Halep a câştigat trofeul.

Halep a avut nevoie de o oră şi 22 de minute pentru a se impune, iar la finalul meciului a dezvăluit ce strategie a abordat pentru a câştiga partida. 

 ”Mi-a venit în minte meciul din 2020!”

”A fost un meci foarte dificil, s-a simţit mult mai greu, chiar dacă s-a terminat în două seturi. Mi-a venit în minte meciul din 2020, a fost echilibrat şi ştiam că trebuie să lupt până la final. M-am concentrat pe ceea ce am avut de făcut şi am vrut doar să o împing în spate pentru că are nişte lovituri foarte puternice. Sunt foarte bucuroasă să joc aici, mă simt minunat”, a declarat Simona Halep.

Halep va evolua, vineri, în penultimul act, cu letona Jelena Ostapenko, locul 21 WTA. Halep şi Ostapenko s-au întâlnit de două ori până acum şi şi-au împărţit victoriile. Letona a câştigat French Open în 2017, după ce a trecut în finală, cu 4-6, 6-4, 6-3 de Halep, iar românca a învins-o pe Ostapenko câteva luni mai târziu, cu scorul de 6-2, 6-4, în semifinalele China Open. 

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 37.500 de dolari şi cu 185 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: halep-dubai-tenis 

viewscnt
Articole similare