Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au explicat craiovenii incidentele de la vestiare. ”A încercat să mă provoace, dar nu i-am dat curs”

Cum au explicat craiovenii incidentele de la vestiare. ”A încercat să mă provoace, dar nu i-am dat curs”

Superliga

Comentarii

Au ieşit scântei, în seara aceasta, pe Stadionul Dan Păltinişanu, acolo unde Craiova a trecut de Poli Timişoara cu 2-0.

”Suntem mulţumiţi, se putea mai bine am pierdut multe puncte acasă. A fost un moment în care ei au pus puţină presiune pe joc.

De asta e frumos fotbalul, sunt momente frumoase, sunt şi momente încinse. El s-a supărat că m-am întreptat spre Ţigănaşu să-i spun că a avut o intervenţie tare... dar sunt fericit cu cele 3 punte.

Trebuie să muncesc mai mult, am fost pe o pantă ascendentă şi trebuie să rămân pe aceeaşi direcţie şi să ajung la naţională” a declarat Băluţă la Telekom Sport.

 

”Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa cu gol, Timişoara ne-a pus probleme, a fost un meci disputat, ne bucurăm pentru victorie. Am încercat să punem în practică toate tacticile puse la punct de mister.

Probabil domn' profesor de la Timişoara a încercat să mă provoace dar nu i-am dat curs, am încercat să-mi liniştesc colegii şi să mergem la vestiare.

Am visat încă de când eram la juniori să joc pe stadionul Craiovei, sperăm să debutăm cu dreptul şi asteptăm cu nerăbdare meciul de debut”, a spus Burlacu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: craiova timisoarascandalexplicatiibalutaburlacu,  

viewscnt
Articole similare