Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cum dracului?". Ion Ţiriac tună din nou, după suspendarea Simonei Halep: "Bag mâna în foc pentru asta! Când cineva îţi distruge viaţa..."

"Cum dracului?". Ion Ţiriac tună din nou, după suspendarea Simonei Halep: "Bag mâna în foc pentru asta! Când cineva îţi distruge viaţa..."

Simona Halep

Comentarii

Ion Ţiriac (84 de ani) a vorbit din nou, sâmbătă, despre cazul de dopaj al Simonei Halep şi a declarat că bagă mâna în foc pentru că "Simo" nu s-a dopat conştient. Mai mult, omul de afaceri a spus că, în locul Simonei, ar da în judecată mai multă lume după ce a primit o suspendare de 4 ani.

ITIA şi Sports Resolutions au dictat o suspendare drastică pentru Simona Halep, patru ani pentru dopaj cu roxadustat, iar Ion Ţiriac şi-a făcut publică din nou nemulţumirea vis a vis de această decizie. Fostul tenismen a spus că oficialii care au dictat această pedeapsă împotriva Simonei "i-au distrus viaţa", nu doar cariera.

Ion Ţiriac, declaraţii acide despre suspendarea Simonei Halep: "Bag mâna în foc! Aş da în judecată pe toată lumea!"

Ţiriac a spus că ar intenta procese tuturor forurilor care au luat această decizie şi ar cere despăgubiri de 100 de milioane de euro.

"O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva...

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa... E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1? 

Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine", a spus Ion Ţiriac în cadrul unui eveniment.

Depistată pozitiv cu roxadustat la un test doping efectuat la US Open 2022, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani, care va expira în vara lui 2026, după ce sportiva a stat suspendată provizoriu timp de un an de zile.

Afla mai multe despre: ion tiriacsimona halepdopajsuspendaretenis 

viewscnt
Articole similare