Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum i-a spart Ovidiu Popescu arcada lui MM Stoica: ”Prelungim contractul şi el nu ştiu ce a înţeles...”

Cum i-a spart Ovidiu Popescu arcada lui MM Stoica: ”Prelungim contractul şi el nu ştiu ce a înţeles...”

FCSB

Comentarii

MM Stoica s-a ales cu o arcadă spartă după o bucurie de grup în faţa peluzei.

Ovidiu Popescu l-a umplut de sânge pe Meme Stoica în timpul bucuriei de după titlul câştigat de stelişti

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. 

Mihai Stoica a coborât din lojă pe gazon pentru a sărbători alături de staff, de jucători şi suporteri câştigarea primului titlu de câtre FCSB după o aşteptare de 9 ani.

La un moment dat, Mihai Stoica (59 de ani), preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB, a apărut plin de sânge, după ce a fost lovit involuntar de către Ovidiu Popescu.

El a explicat, în glumă, şi de ce era însângerat în timpul bucuriei de după meciul cu Farul: ”Păi eu îi spun lui Ovidiu Popescu să ne aşezăm la masă să prelungim contractul şi el nu ştiu ce a înţeles. Glumesc. A scăpat şi fără cartonaş galben. E bine când te bucuri şi fizic, nu?”.

”Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiţii”

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

”Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiţii. Cu CFR sunt convins că va fi un stadion arhiplin. Am o amintire de la meciul cu Braşov din 2013, dar acela a fost pistol cu apă. Avem timp să pregătim. Nu am discutat încă. Nu sunt superstiţios, dar nu îmi place să vorbesc despre ceva ce nu s-a întâmplat.”, a spus Mihai Stoica.

”Secretul? Am avut antrenori”. MM Stoica, replică pentru contestatari după sărbătorirea titlului

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicaovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare