Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îi sabotează patronul FCSB tactica lui Dică: ”E cea mai valoroasă informaţie”

Cum îi sabotează patronul FCSB tactica lui Dică: ”E cea mai valoroasă informaţie”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu dezvăluie cât de mult îi avantajează pe adversari patronul FCSB-ului, în momentul în care anunţă echipa la televizor. Antrenorul Astrei susţine că sunt informaţii care pot decide un meci şi a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Ioan Niculae.

Patronul FCSB şi-a făcut un obicei din a oferi la televizor echipa de start pe care Nicolae Dică urmează să o folosească. Se întâmplă mai ales înainte de meciurile importante. Edi Iordănescu spune că adversarii primesc astfel o informaţie extrem de preţioasă, în funcţie de care îşi pot face tactica.

Reporter: Cât contează să ştiţi primul ”11” al adversarului cu o zi înainte?
Edi Iordănescu: ”Foarte mult. Pentru mine sunt informaţii importante înaintea unui joc şi orice detaliu, orice informaţie este binevenită şi încerc să-mi iau cât mai multe informaţii din cât de multe surse posibil. Probabil că cea mai valoroasă informaţie este să ştii să anticipezi sau să cunoşti primul ”11” al advesarului. Ajută colectiv şi individual să pregăteşti anumite lucruri. Să anticipezi puncte forte, puncte în minus şi să-ţi creezi avantaj din aceste lucruri.

Edi Iordănescu spune că este fericit că Ioan Niculae nu are astfel de intervenţii: ”Patronul meu nu-l spune (n.r. primul 11), atunci eu sunt fericit şi mai multe nu vreau să spun, nu vreau să comentez ce se întâmplă la Steaua. Are foarte multă valoare în componenţa grupului, are forţă să se regenereze rapid, are un antrenor tânăr, cu perspective. Important e că Dică are capacitatea să redreseze echipa”.

Antrenorul Astrei susţine că a clarificat încă din start relaţia cu Ioan Niculae. Înainte de a accepta oferta, Iordănescu jr. spune că a avut o discuţie cu Ioan Niculae în care şi-au spus punctele de vedere. Ioan Niculae i-a respectat dorinţele şi tehnicianul Astrei susţine că nu a primit niciun telefon din lojă:

”Când am venit aici, am clarificat cu patronul anumite lcururi şi menţionez că, de când sunt aici, nici măcar odată nu a dat un telefon înainte de meci, la pauză sau după joc, imediat. A venit de două ori în vestiar, o dată să încurajeze echipa. Şi, tot aşa, la un moment mai dificil, când a venit şi a făcut bine că a venit şi l-au văzut jucătorii. Am avut susţinere necondiţionată şi libertate şi îmi doresc să se întâmple la fel şi în viitor. Este importantă comunicarea între patron, conducere şi antrenor”, a mai spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescugigi becalifcsbliga 1astra 

viewscnt
Articole similare