Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum justifică Astra gestul reprobabil al antrenorului Edi Iordănescu + ce s-a întâmplat la finalul meciului

Cum justifică Astra gestul reprobabil al antrenorului Edi Iordănescu + ce s-a întâmplat la finalul meciului

Astra Giurgiu

Comentarii

ACS Poli şi Astra au disputat aseară un meci încărcat cu evenimente neplăcute. Cel mai important moment s-a consumat spre finalul primei reprize, atunci când antrenorul oaspeţilor Edward Iordănescu a fost trimis în tribune de arbitrul Sebastian Colţescu.

Înainte de a părăsi terenul de joc, Iordănescu a făcut un gest scandalos, arătând mâinile încrucişate spre Colţescu. Astra a emis astăzi un comunicat oficial prin care încearcă să justifice gestul antrenorului său.

COMUNICATUL ASTREI

1. Antrenorul Edward Iordanescu nu a ajuns la declaraţii, după joc, pentru că, la final, când a încercat să vină la vestiare, a fost oprit de oamenii de ordine. Nu avea rost să inflameze spiritele şi a plecat apoi spre hotelul unde era cazatâ echipa, aflat la câteva sute de metri.

2. Nu s-a intenţionat să se scoată echipa din teren! Fiind eliminat antrenorul, acesta a dorit să transmita ultimele indicaţii, înainte de a părăsi banca. Unul dintre jucători a venit să spună că a fost înjurat şi s-a întârziat câteva zeci de secunde.

3. Gestul de a arăta mâinile încrucişate a venit în completarea discuţiei cu arbitrul de centru, căruia i-a spus că nu a părăsit suprafaţa marcată, nu a jignit si de ce se vrea "să se stea ca la închisoare"?

4. Clubul nostru face aceste precizări necesare si, speram ca decizia Comisiei de Disciplină pentru acest meci, în privinţa celor eliminaţi, să respecte... cronologia şi să vină după cea care trebuia luată la meciul cu Sepsi.

CITEŞTE ŞI:

 

Afla mai multe despre: edward iordanescuastraacs poliliga 1 

viewscnt
Articole similare