Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-a impresionat Mirel Rădoi pe Asamoah Gyan: ”Am realizat că românii sunt oameni care iau munca în serios”

Cum l-a impresionat Mirel Rădoi pe Asamoah Gyan: ”Am realizat că românii sunt oameni care iau munca în serios”

Stranieri

Comentarii

Asamoah Gyan şi-a adus aminte de românii alături de care a lucrat şi spune că a rămas impresionat de jucătorul Mirel Rădoi. Cei doi au fost colegi la Al Ain, unde au fost antrenaţi de Cosmin Olăroiu.

Asamoah Gyan, cel care s-a făcut cunoscut după evoluţiile pe care le-a avut pentru Udinese, Rennes şi Sunderland, joacă acum la Kayserispor, unde este pregătit de Marius Şumudică şi împarte vestiarul cu Săpunaru şi Silviu Lung. Însă nu este prima dată când lucrează alături de români.

Gyan a fost coleg cu Mirel Rădoi la Al Ain, iar antrenor i-a fost Cosmin Olăroiu. Starul ghanez spune că a rămas în relaţii foarte bune cu cei doi. Asamoah Gyan are numai cuvinte de laudă despre jucătorul Mirel Rădoi, care a reuşit să-l impresioneze cu determinarea pe care o arăta în teren:

”Oli îmi tot spunea să vin în vacanţă în România. Rădoi la fel. Aaa, Mirel! Un leu pe teren, care nu zâmbea niciodată, iar în afară era ca un frate. Văzându-i la lucru pe el, pe Cosmin, am realizat că românii sunt oameni care iau munca în serios. Le place ceea ce fac la serviciul lor şi nu vor să facă greşeli”, a declarat Asamoah Gyan într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: asamoah gyanal aincosmin olaroiumirel radoi 

viewscnt
Articole similare