Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-au ajutat şefii FCSB pe Şumudică: a pus mâna pe jucătorul dorit la "super ofertă"! "Din moment ce ei declarau asta, da, mi-a fost mai uşor!"

Cum l-au ajutat şefii FCSB pe Şumudică: a pus mâna pe jucătorul dorit la "super ofertă"! "Din moment ce ei declarau asta, da, mi-a fost mai uşor!"

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică le mulţumeşte oficialilor FCSB că i-au uşurat misiunea de a-l transfera pe William De Amorim, prin declaraţiile date în privinţa brazilianului.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că De Amorim nu mai are ce căuta la FCSB, iar acest lucru a făcut ca brazilianu să ajungă la Kayserispor în condiţii avantajoase. Mijlocaşul ofensiv va juca sub formă de împrumut în următoarea parte a sezonului, iar ulterior Kayseri va trebui să plătească 600.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Şumi speră ca De Amorim să-i răsplătească încrederea şi să redevină jucătorul de la Astra.

"Din moment ce nu juca, iar patronul şi anternorul echipei spuneau că nu se bazează pe serviciile lui, da, cu siguranţă a fost mai uşor. Voi încerca (n.r. să-l facă să joace). Nu sunt nici Guardiola, nici Mourinho, nici cine ştie ce psiholog. Eu am însă încredere în el. Ştiu ce jucător de Willy şi mingea e la el în teren. I-am întins o mână. Acum trebuie să demonstreze că ce s-a întâmplat la Steaua a fost o nedreptate", a declarat Marius Şumudică.



 

Afla mai multe despre: sumudicafcsb,  

viewscnt
Articole similare