Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum să pui fanii pe jar cu un simplu like! S-a decis mijlocaşul dorit de Liverpool, United, Bayern şi Barcelona?

Cum să pui fanii pe jar cu un simplu like! S-a decis mijlocaşul dorit de Liverpool, United, Bayern şi Barcelona?galerie foto

Campionate

Comentarii

Mijlocaşul german Leon Goretzka este unul dintre cei mai "vânaţi" jucători din Europa, în condiţiile în care a intrat în ultimele şase luni de contract cu Schalke 04, iar din vară ar putea ajunge gratis la orice echipă.

Cotat la aproape 40 de milioane de euro, jucătorul cu 12 meciuri şi 6 goluri în naţionala Germaniei este dorit de marile echipe ale Europei, Bayern Munchen, Manchester United, Liverpool şi Barcelona fiind cele mai importante nume intrate în cursa pentru semnătura sa.

Un "like" cât un transfer

În urmă cu câteva zile, presa din Germania anunţa că mijlocaşul s-a înţeles cu Bayern Munchen pentru transfer, însă informaţia a fost dezminţită la scurt timp de oficialii lui Schalke. Iar fotbalistul pare să aibă cu totul alte intenţii şi fanii lui Liverpool sunt mai convinşi ca niciodată că Goretzka va ajunge pe Anfield.



Motivul? Acesta a "apreciat" un clip ce îl avea în prim plan pe tehnicianul lui Liverpool, Jurgen Klopp. În mod evident, Goretzka e un fan al carismaticului Klopp, însă doar timpul va decide dacă acesta e un argument suficient pentru realizarea transferului.

Afla mai multe despre: goretzkagermaniakloppliverpooltransfer 

viewscnt
Articole similare