Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum sa-ţi ratezi cariera de fotbalist: ”Mâncam ca un câine, nu dormeam nopţile”. Mărturiile unui fotbalist care în 2008 juca la Real Madrid

Cum sa-ţi ratezi cariera de fotbalist: ”Mâncam ca un câine, nu dormeam nopţile”. Mărturiile unui fotbalist care în 2008 juca la Real Madrid
Comentarii

Antonio Cassano a fost unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului italian în anii 2000. A jucat la AS Roma, a ajuns la Real Madrid, însă accesiunea s-a oprit subit din cauza vieţii extra-sportive.

”Am avut contract cu Real Madrid pe o perioadă de 6 ani şi jumătate, dar am stat doar 18 luni. În fiecare vineri seara mă urcam în avion şi mă întorceam la Roma, mâncam precum un câine şi nu dormeam nopţile. Trăiam o viaţă de rahat. Dacă m-aş fi întâlnit cu soţia mea la 20 de ani, cred că aveam un Balon de Aur acum”, a spus Cassano, într-un interviu acordat pentru Corriere dello Sport.

Cassano a jucat ultima oară la Verona. Ajuns la 35 de ani, atacantul vrea să mai joace în continuare fotbal, însă n-a primit nicio ofertă să-l mulţumească din punct de vedere financiar.

"Priviţi! Nu am pus burtă şi cântăresc 85 de kilograme, aceeaşi greutate pe care o aveam atunci când am fost la Campionatul Mondial din Brazilia. Mă antrenez de două ori pe zi şi respect programul fostului meu antrenor, Tibaudi. Practic, mă consider fotbalist, pentru că mă antrenez zilnic, dar încă nu am primit vreo propunere care să mă satisfacă, toţi cred că nu mai pot face faţă. Nu e adevărat!", a mai zis atacantul italian în sursa citată.

Afla mai multe despre: cassanoitaliaas romareal madrida antonio cassano 

viewscnt
Articole similare