Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se poate califica FCSB în primăvara europeană (calcule + infografic)

Cum se poate califica FCSB în primăvara europeană (calcule + infografic)

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Alături de încă trei echipe din Europa League, FCSB are maximum de punctaj după trei etape din grupe. Astăzi, echipa din România poate obţine biletele pentru şaisprezecimile de finală.

Europa League, click pentru toate cotele la pariuri sportive şi programul meciurilor

Roş-albaştrii au avut până acum un traseu perfect în Europa League. Aşa cum arată infograficul de mai sus (sursa: Betano.com), FCSB a marcat 3 goluri la Bucureşti în primul meci, apoi a continuat cu două la Lugano şi cu încă două în Israel. Au fost trei victorii din trei meciuri, nouă puncte cu care se mai pot lăuda în această fază a competiţiei doar Arsenal, Lazio şi Zenit.

Echipa lui Nicolae Dică se află în situaţia ideală de a obţine calificarea chiar în meciul de la Bucureşti contra lui Beer-Sheva. Dacă va câştiga diseară, FCSB va face deja pasul în primăvara europeană cu două etape înainte de finalul grupelor. Chiar şi un egal poate fi echivalent cu calificarea, dacă în celălalt meci al grupei, Viktoria Plzen – Lugano, oricare echipă va câştiga.

Alături de FCSB, alte 11 cluburi pot obţine de joi calificarea în faza eliminatorie a Europa League, acestea fiind Dinamo Kiev, Ludogoreţ Razgrad, AC Milan, Atalanta, Arsenal, Salzburg, Ostersund, Zorya Luhansk, Lazio, Nice şi Zenit.

FCSB, favorită cu Beer-Sheva

FCSB este favorită la casele de pariuri pentru victoria de diseară cu Beer-Sheva. După meciul din Israel în care superioritatea românilor s-a concretizat şi în victoria obţinută cu 2-1, un nou succes al roş-albaştrilor pe teren propriu este cel mai probabil.

Cine va paria pe victoria românilor aproape îşi va dubla miza (pariezi 100 de lei, poţi câştiga 180), în cazul în care alegi cotele cele mai mari disponibile chiar în ziua meciului, aflate pe site-ul Betano.com – sponsorul Ligii 1 Betano şi cel care transmite în exclusivitate, în direct, toate partidele etapei din campionatul României la fotbal.s

Afla mai multe despre: pariuri sportivepublicitatefcsbsteauaeuropa league 

viewscnt
Articole similare