Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se vede Liga 1 prin ochii unui fotbalist italian: "La început străinii sunt sceptici, dar când văd condiţiile se răzgândesc"

Cum se vede Liga 1 prin ochii unui fotbalist italian: "La început străinii sunt sceptici, dar când văd condiţiile se răzgândesc"

Fotbal intern

Comentarii

Roberto Romeo este un fotbalist italian care evoluează la Gaz Metan încă din 2013. Ajuns la 28 de ani, mijlocaşul de bandă nu are de gând să părăsească Liga 1, despre care are doar cuvinte de laudă.

„Gaz Metan este o echipă ce-şi propune an de an salvarea de la retrogradare. Acesta a fost obiectivul nostru, aşa că sezonul s-a terminat cu bine. Clubul este organizat foarte bine: avem trei terenuri de antrenament, plus unul sintetic, o piscină drăguţă, dar şi un jacuzzi.

Am avut oferte de a mă întoarce în Italia, dar îmi place la Gaz Metan. Câştig mai bine decât aş lua în ligile inferioare din Italia. M-am căsătorit, iar acum am şi un copil. Este vorba de responsabilitate.

Italienii care vin să joace în Liga 1 sunt sceptici la început. Totuşi, când văd facilităţile pe care cluburile de aici le au, dar şi şansa de a evolua în cupele europene, se răzgândesc” - a spus Roberto Romeo pentru europacalcio.it

20 de meciuri oficiale a jucat Roberto Romeo pentru Gaz Metan în actuala stagiune, marcând trei goluri. 

Afla mai multe despre: gaz metanroberto romeofotballiga 1 

viewscnt
Articole similare