Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum şi-a schimbat Dică discursul în 24 de ore? Două declaraţii care se bat cap în cap

Cum şi-a schimbat Dică discursul în 24 de ore? Două declaraţii care se bat cap în cap

UEFA Europa League

Comentarii

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că se bucură că jucătorii săi au avut o prestaţie bună după epecul din campionat cu FC Viitorul. El a menţionat că Denis Alibec şi Constantin Budescu pot da mult mai mult şi au arătat că pot juca şi pentru echipă.

Antrenorul crede că echipasa poate termina grupa G pe primul loc. "Obiectivul nostru este calificarea în primăvara europeană. Deocamdată am câştigat doar un joc, dar eu sunt convins că putem câştiga această grupă. Avem forţa să ne calificăm de pe prima poziţie prin muncă", a afirmat Nicolae Dică.
 
"Am făcut o partidă foarte bună, am controlat jocul, am reuşit să înscriem trei goluri şi ne-am creat şi alte ocazii. Am întâlnit un adversar foarte bun şi cred că cel mai important în această seară este că am reuşit să câştigăm meciul fără gol primit. Eu mereu îmi doresc mai mult şi astăzi aş fi vrut să marcăm mai multe goluri. Băieţii au avut o atitudine bună şi mă bucur că au reuşit un joc bun după eşecul cu Viitorul, pentru că am fost foarte criticaţi. În campionat au fost meciuri în care nu am fost aşa concentraţi, nu am avut aceeaşi atitudine ca în cupele europene. Poate că e şi vina mea, pentru că nu i-am motivat destul şi nu am făcut totul pentru ca echipa să nu mai arate ca în meciul cu Viitorul", a mai declarat antrenorul.
 
Doar că discursul lui Dică s-a schimbat radical faţă de ceea ce a spus la conferinţa de presă de miercuri: "Nu suntem favoriţii grupei, toate cele 4 echipe au şansa să se califice în primăvara europeană!"
 

Afla mai multe despre: nicolae dicasteauafcsbeuropa leagueviktoria plzen 

viewscnt
Articole similare