Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vede Reghecampf revenirea lui Chiricheş în România: ”Trebuie să îi punem probleme”. Rivali, după ce au făcut istorie la FCSB

Cum vede Reghecampf revenirea lui Chiricheş în România: ”Trebuie să îi punem probleme”. Rivali, după ce au făcut istorie la FCSB

FCSB

Comentarii

Noul antrenor de la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghemcapf (47 de ani) a abordat şi subiectul revenirii fostului său elev, Vlad Chiricheş (33 de ani), la FCSB.

Cum vede Reghecampf revenirea lui Chiricheş în România: ”Trebuie să îi punem probleme”. Cei doi au făcut istorie la FCSB, iar acum au devenit rivali

Vara lui 2023 a consemnat două reveniri de ”magnitudine” în Superliga României. Vlad Chiricheş s-a întors ca jucător la FCSB, iar Laurenţiu Reghemcapf a fost numit din nou antrenor la Universitatea Craiova.

Cei doi au colaborat în urmă cu un deceniu la FCSB, alături de care cucereau titlul în România (2013) şi aveau un parcurs incredibil în Europa League (2012)

Acum însă, cei doi vor fi adversari şi vor încerca să-şi conducă fiecare echipa către titlul de campioană.

La prima sa conferinţă de presă în calitate de nou antrenor al Universităţii Craiova, Reghemcapf a vorbit şi despre fostul său elev de la FCSB, devenit rival în acest sezon.

”Nu trebuie să avem o reacţie la ceea ce s-a întâmplat la FCSB. E un lucru pozitiv că o echipă din România a adus un jucător de nivelul lui Vlad Chiricheş. Îl cunosc foarte bine.

Este un lider al echipei naţionale. Este un plus pentru campionat să ai asemenea jucător care participă. Ridică nivelul FCSB-ului şi, în general, al campionatului.

Trebuie să ne concentrăm să putem să îi punem probleme atunci când jucăm cu ei”, a declarat Reghecampf, la conferinţa de presă.

Laurenţiu Reghemcapf a mai avut un mandat la cârma clubului finanţat de Mihai Rotaru în sezonul 2021-2022.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovavlad chiricheslaurentiu reghecampfsuperliga 

viewscnt
Articole similare