Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa Intercartiere la a doua ediţie. Premiu de 10.000 de euro pus la bătaie de organizatori

Cupa Intercartiere la a doua ediţie. Premiu de 10.000 de euro pus la bătaie de organizatori

Fotbal intern

Comentarii

Cupa Intercartiere, ediţia a doua, a început oficial cu două zile de competiţie in Parcul IOR si la Complex Pescariu.

48 de echipe, două terenuri, 700 de minute, un weekend de fotbal ca în copilărie.

6 contra 6, fără taxă de înscriere şi fără arbitru:  cele mai simple reguli pentru cel mai frumos fotbal. Pe lângă premiile în bani de peste 10.000 de euro puse la bătaie se vor oferi premii constând în echipamente Joma, bilete la meciuri importante din Liga 1 şi baxuri de bere şi vin de la Bergenbier şi Crama Liliac.

În urma competiţiei din weekend s-au calificat către finală 10 echipe.  

De pe terenul din IOR au mers mai departe: Racheta, Fairplay, Bodegarii, Ambrozie Cartel, FC Pantelimon, FC Toflea şi de pe terenul din Pescariu: Sfarma-Piatra, Pescariu Team, Laromet, A&A. Le felicitam si le uram succes in finala, insa Miu si Falemi spun intr-o voce comuna: la antrenament cu voi, baieti, daca vreti sa-i bateti pe Brazil, GoodTime, Tinerii Titani si Fly Friends! Castigatorii din etapa intai au promis sa-si apere titlurile castigate, asa ca provocarea nu e usoara.

Şi cum fotbalul şi berea rece merg mână în mână, echipele care nu s-au calificat, nu au plecat acasă dezamăgite. Bergenbier s-a alaturat organizatorilor in a readuce fotbalul acasa, in cartiere si a avut grija sa recompenseze fiecare echipa ce nu merge mai departe in competitie cu cate o naveta de bere ca si premiu de consolare. Cramele Liliac au pus si ele la bataie baxuri de vin pentru cei care au raspuns provocarilor organizatorilor de a intra pe teren la Obligata la bara.

Ne-am bucurat de vreme bună si soare, dar şi de jucători super fairplay. Toate echipele inscrise in competitie s-au remarcat prin dragostea comuna pentru fotbal, dorinta de a juca si s-au declarat motivati nu de premii, ci de oportunitatea de a concura impotriva celorlalte echipe din cartier. Concurenta sau nu, echipele si-au imprumutat una alteia manusi de portar si si-au urat succes.

A fost super distracţie şi energia a fost molipsitoare, atmosfera fiind intretinuta de MC-ul pus pe glume si DJ-ul care nu a tinut cont ca vara a trecut. Am avut meciuri supriza intre echipa organizatorilor cu Iulian Miu si colega noastra Ramona in frunte, pentru ca sa nu uitam: CUPA INTERCARTIERE FALEMI NANA nu este destinata doar barbatilor, ci si femeilor care indragesc acest sport. Asteptam astfel cat mai multe doamne si domnisoare sa demonstreze ca fotbalul este al tuturor! Echipa de organizatori a promis ca o echipa de fete antrenate de Falemi si Miu vor provoca participantii la un meci cu miza mare.

Afla mai multe despre: cupa intercartierefotbal,  

viewscnt
Articole similare