Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curg amenzile de la FRF. Cu ce sumă a fost penalizată FC Botoşani după meciul cu FCSB

Curg amenzile de la FRF. Cu ce sumă a fost penalizată FC Botoşani după meciul cu FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Comisia de Disciplină a FRF a decis penalizarea clubului FC Botoşani cu 5.000 de lei după probleme semnalate la meciul de pe teren propriu cu FCSB, disputat duminica trecută, în etapa a XXI-a a Ligii I, scor 0-3.

Clubul din Botoşani a fost penalizat pentru comportamentul spectatorilor, în baza articolului 82 din Regulamentul Disciplinar (82.1 şi 3.a): "Clubul gazdă răspunde pentru comportarea neregulamentară a spectatorilor şi, în funcţie de situaţie, poate fi sancţionat gradual cu penalitate sportivă şi interzicerea organizării de jocuri pe propriul stadion sau măsura programării jocurilor fara spectatori de la 1 la 10 jocuri. În funcţie de circumstanţe măsura programării  jocurilor fără spectatori se poate aplica parţial prin interzicerea ocupării unui anumit sector de tribună de la 1 la 10 jocuri.

Comportamentul neregulamentar cuprinde: a) introducerea în locurile de desfăşurare a jocurilor de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante, alte obiecte ce au fost folosite de spectatori la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot contribui la producerea unor acte de violenţă".

De asemenea, Comisia de Disciplină l-a suspendat pe antrenorul secund al FC Botoşani, Alin Bordeianu, pentru două jocuri şi l-a penalizat cu 320 de lei.

După partida Juventus Bucureşti - Astra Giurgiu, scor 0-1, Liviu Băjenaru (Juventus) a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 4.500 lei, iar Tudor Marian Zeciu, delegat al Juventus, a fost suspendat o lună şi penalizat cu 720 lei.

Afla mai multe despre: botosanisteauafcsbjuventusbucurestiastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare