Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curg ofertele pentru Buffon după ce a anunţat că va pleca de la Juventus! Trei echipe din Italia îl vor pe legendarul portar

Curg ofertele pentru Buffon după ce a anunţat că va pleca de la Juventus! Trei echipe din Italia îl vor pe legendarul portar

Serie A

Comentarii

Gianluigi Buffon (43 de ani) a anunţat că pleacă de la Juventus în vară, când îi expiră contractul, şi va decide dacă se retrage sau va continua să joace, dar nu duce lipsă de oferte.

Buffon a jucat pentru Juventus în victoria cu Sassuolo, 3-1, şi a apărat un penalty, arătând că încă mai poate diferenţa chiar dacă are 43 de ani. Presa din Italia speculează pe seama viitoarei destinaţii a lui "Gigi". La Repubblica anunţă că AS Roma, Genoa şi Parma, echipă care tocmai a retrogradat în Serie B, sunt interesate de transferul lui Buffon ca jucător liber de contract.

Cel mai probabil, o revenire la Parma e greu de crezut că se va întâmpla, având în vedere că echipa lui Man şi Mihăilă a retrogradat în liga a doua.

În acest sezon, Buffon a jucat 1200 de minute în 13 meciuri din toate competiţiile pentru Juventus, timp în care a păstrat poarta intactă în şaşe dintre ele.

Afla mai multe despre: buffonoferteserie a 

viewscnt
Articole similare