Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Curiosul caz al lui Nicolae Stanciu. Nu joacă, deşi se antrenează poate "chiar prea bine". Explicaţia oferită de antrenorul românului

Curiosul caz al lui Nicolae Stanciu. Nu joacă, deşi se antrenează poate "chiar prea bine". Explicaţia oferită de antrenorul românului
Comentarii

Nicolae Stanciu este în pericol să piardă echipa naţională din cauza faptului că nu mai prinde minute în meciurile disputate de Anderlecht, însă antrenorul belgienilor nu pare îngrijorat de perioada dificilă pe care o traversează jucătorul român.

Noul antrenor al belgienilor a dat o explicaţie cel puţin surprinzătoare, în ceea ce priveşte situaţia lui Nicolae Stanciu.

"Nicolae se antrează bine, poate chiar prea bine. Are ceva de demonstrat de fiecare dată. Însă dacă vrei să fii decisiv, câteodata iei deciziile greşite. Stanciu trebuie să ştie când să fie decisiv şi când nu.

Am discutat cu el, nu sunt îngrijorat, nu am probleme cu el. Nu l-am văzut neliniştit, poate că agentul său este, dar la el nu am observat asta", a spus Hein Venhaezebrouck, potrivit Sporza.

Anamaria Prodan, agenta jucătorului român, a anunţat ca Stanciu regretă că nu a mers la Fenerbahce, care oferea mai mulţi bani. 

"La Steaua nu cred, nu ştiu, nici nu am discutat cu Gigi Becali. Stanciu avea contract de la Fener, salariu dublu şi jumătate, mult mai mulţi bani, dar el a ales cu sufletul, a spus <nu mă interesează banii, mă interesează să joc la Anderlecht>", a spus Ana Maria Prodan.

Afla mai multe despre: stanciuanderlechttransfer stanciu,  

viewscnt
Articole similare