Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cutremur la Barca! Starul şi-a cerut plecarea după ce Messi a părăsit echipa. Laporta în corzi!

Cutremur la Barca! Starul şi-a cerut plecarea după ce Messi a părăsit echipa. Laporta în corzi!galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Plecarea lui Messi provoacă haos în vestiarul Barcelonei. Potrivit spaniolilor, Aguero este decis să părăsească şi el echipa.

Aguero a ajuns la Barca, motivând că vrea să joace alături de Leo Messi. Din păcate pentru ”El Kun”, Messi a plecat pe neaşteptate de la FC Barcelona şi a semnat cu Paris Saint-Germain. O situaţie complet neaşteptată chiar şi pentru Aguero, un prieten apropiat al lui Lionel Messi.

Presa spaniolă: Aguero vrea să plece şi el de la Barca!

Joan Laporta este pus acum într-o situaţie foarte delicată. Messi a plecat după 17 ani de la FC Barcelona, iar prietenul său, Kun Aguero, care abia ce a semnat cu echipa catalană, pune presiune pe conducere pentru a pleca la un alt club. Cel puţin asta susţine Diario Gol, care anunţă intenţiile lui Aguero: ”Caută o modalitate prin care să părăsească echipa. Se simte înşelat” scrie sursa ciată.

Mai mult, ”La Porteria” anunţă că starul argentinian ar fi luat deja legătura cu agenţii săi pentru a căuta o posibilitate de a pleca de la Barca. Se zvoneşte că aceştia caută deja o cale prin care Aguero îşi poate rezilia acordul cu FC Barcelona. O situaţie pe care Laporta nu o vede chiar cu ochi răi, pentru că ar însemna că mai poate diminua din masa salarială mare pe care o are clubul în acest moment.

Sunt şanse reale însă ca Aguero să rămână legat de FC Barcelona pentru cel puţin un sezon, consideră jurnalistul Christian Morales.

James Rodriguez, starul lui Everton, mărturisea recent că înţelege situaţia lui Aguero: ”Aguero a mers la Barca, iar acum Messi pleacă. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal. Cam aşa mi s-a întâmplat şi mie. Am plecat la Everton pentru că acolo era Ancelotti. Iar Carlo a plecat acum de la echipă” a spus James Rodriguez.

Înainte de plecarea de la Barca, argentinianul Lionel Messi a organizat o cină de adio pentru prietenii săi de la FC Barcelona. Au fost prezenţi, între alţii, Sergio Busquets, Jordi Alba, Gerard Pique şi Sergio Aguero.  Aguero a postat pe Instagram o fotografie de la cină, cu mesajul: “Toate cele bune în ceea ce va urma, prietene. Şi mereu cu acest zâmbet. Te iubesc”. Potrivit Marca, cina a avut loc la locuinţa lui Messi.

Afla mai multe despre: aguerobarcelonalaporta 

viewscnt
Articole similare