Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvinte măgulitoare pentru Simona Halep din partea unui tenismen legendar

Cuvinte măgulitoare pentru Simona Halep din partea unui tenismen legendar

Tenis

Comentarii

Datorită atitudinii de luptătoare pe care o are pe teren, Simona Halep a câştigat respectul unui monstru sacru al tenisului. Marele Boris Becker a analizat jocul Simonei, dezvăluind totodată că îi ţine pumnii româncei la Australian Open.

Boris Becker, deţinător a 6 titluri de Mare Şlem şi fost antrenor al lui Novak Djokovic, a vorbit la superlativ despre Simona Halep. După ce eleva lui Darren Cahill a distrus-o pe Eugenie Bouchard cu 6-2, 6-2 şi s-a calificat în turul 3 la Australian Open, Becker a făcut o declaraţie superbă.

"Aş fi foarte bucuros dacă Simona ar câştiga primul ei titlu de Mare Şlem! O merită, pentru că nimeni din top 10 nu mai aleargă atâţia kilometri pe teren. Are o inimă curajoasă şi o dorinţă impresionantă de a câştiga. Cred că va ajunge în semifinale sau în finală, dar am îndoielile mele în ce priveşte câştgarea turneului", a spus Becker citat de Mediafax.

Becker o apreciază şi în acelaşi timp o susţine pe Halep, dar cu toate astea nu crede în şansele româncei de a ridica trofeul deasupra capului. Neamţul nu a menţionat dacă opinia sa a fost influenţată de accidentarea suferită de Simona, ci s-a rezumat la a face o predicţie.

Afla mai multe despre: boris beckersimona haleptenisanaliza 

viewscnt
Articole similare