Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cuvintele căpitanului Chiricheş după înfrângerea cu Anglia: ”Trebuie să avem mai multă încredere în acest stil de joc. Sunt mândru de baieţi”

Cuvintele căpitanului Chiricheş după înfrângerea cu Anglia: ”Trebuie să avem mai multă încredere în acest stil de joc. Sunt mândru de baieţi”
Comentarii

Anglia a primit vizita României într-un amical de lux pentru selecţionata noastră. ”Cei trei lei” s-au impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Rashford, din penalty.

Înainte de amicalul cu Anglia, fanii României se pregăteau pentru o umilinţă, în faţa unei echipe mult mai bine cotate decât selecţionata noastră. Însă, baieţii lui Rădoi şi-au dat sufletul pe teren şi ar fi putut pleca cu mai mult de la Middlesborough, în urma a mai multe ocazii ratate.

Greşelile individuale ne-au îngropat însă, din nou, cu Căpuşă, la câteva minute după intrare, şi Chiricheş oferind două lovituri de la 11m englezilor. Prima a fost transformată de Rashford, iar a doua, batută de Henderson, întrucât executantul primei nu mai era în teren, a fost apărată de Niţă.

În urma partidei, Vlad Chiricheş şi-a felicitat colegii pentru jocul prestat. Căpitanul naţionalei a afirmat că este fericit de prestaţia echipei şi a dezvăluit că încearcă să nu se gândească la negativitatea din jurul echipei naţionale, care a pierdut ultimele patru patride consecutive.

Cuvintele căpitanului Chiricheş după înfrângerea cu Anglia

”A fost foarte frumoasă întoarcerea în această ţară, cred că în seara asta ne-am ridicat la un nivel foarte bun şi am arătat că putem face faţă Angliei. Sunt patru înfrângeri la rând, dar cred că în seara asta am demonstrat că avem atitudine, că am putut trece peste eşecul cu Georgia, că avem atitudine, că avem încredere.

Am venit în Anglia să fim agresivi, am avut ocazii, cred că ne-am ridicat la nivelul lor şi sunt mândru de băieţi. Cred că e un moment bun să plecăm de aici, am avut un joc bun, solid şi dacă continuăm aşa cred că putem reveni în lupta pentru calificare la Mondial.

Nu ştiu, nu m-am gândit la critici. Ştim că trebuie să îmbunătăţim jocul pe faza defensivă. Trebuie să fim optimişti şi să avem mai multă încredere în acest stil de joc şi să dominăm echipele cu care jucăm. Nu este România în cel mai prost moment al naţionalei, este părerea fiecăruia în parte, dar nu cred.

E clar că trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Noi doar la asta trebuie să ne gândim, nu la ce zic cei din jur”, a declarat Vlad Chiricheş, la Pro X.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaanglia româniavlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare