Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă erau la două puncte în spate, nu cred că ar fi ales banii". Explicaţiile din spatele deciziei lui Dan Şucu | EXCLUSIV

"Dacă erau la două puncte în spate, nu cred că ar fi ales banii". Explicaţiile din spatele deciziei lui Dan Şucu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristi Costache a vorbit despre situaţia lui Dan Şucu după ce finanţatorul Rapidului a ales să mute derby-ul cu FCSB de pe Giuleşti, pe Arena Naţională, şi să le acorde suporterilor echipei adverse aproximativ 8600 de bilete, la peluză.

Rivalele FCSB şi Rapid sunt în plină luptă pentru titlul Superligii, cu un episod din drumul spre trofeul competiţiei care se va derula în acest weekend, în ultima etapă din sezonul regulat. Cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională, va fi gazda derby-ului Rapid - FCSB, derby de tradiţie de şi derby de clasament în acest sezon de Superliga. 

Dan Şucu a luat o decizie benefică clubului din punct de vedere financiar, în contextul în care diferenţa de puncte dintre cele două echipe este una considerabilă. Astfel, Şucu a sacrificat atmosfera de pe Giuleşti pentru a face faţă cererii imense de bilete pentru meciul acestui final de sezon regulat, dintre Rapid şi FCSB.

Decizia lui Dan Şucu

"Dacă ne punem în pielea omului de afaceri care este Dan Şucu este normal să alegi un business, Arena Naţională are aproape de 5 ori capacitatea Giuleştiului, nu ştiu dacă această decizie a fost luată de diferenţa mare dintre cele doua echipe, dacă era Rapid la două puncte in spate nu cred ca ar fi ales banii. E greu de intuit.

Apropo, ăsta e un şantaj sentimental care a existat de ani de zile din partea galeriilor pe care n-ai cum sa le refuzi pentru ca sunt foarte multe neştiute de toată lumea, relaţiile club-galerie.", a declarat Cristi Costache, la emisiunea Sport Report.

FCSB este liderul clasamentului din Superliga, cu 64 de puncte, în timp ce Rapid se află pe poziţia secundă, cu 52 de puncte, înainte de meciul care se va disputa sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00 şi este în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapiddan sucufcsbarena nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare