Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dacă românii nu ne mai ajută alegem antrenori din Japonia! Cine este omul care va pregăti loturile de judo ale României în următorii trei ani

Dacă românii nu ne mai ajută alegem antrenori din Japonia! Cine este omul care va pregăti loturile de judo ale României în următorii trei ani

Alte sporturi

Comentarii

Japonezul Kohei Oishi va antrena loturile de judo ale României în următorii trei, potrivit unui contract semnat cu FR Judo.

Antrenorul japonez a fost întâmpinat cu aplauze de către Comitetul Director, în prima sa zi petrecută la Federaţia Română de Judo: "Mulţumesc foarte mult! Îmi place România, îmi plac românii, mâncarea românească şi oraşele româneşti", a spus Kohei Oishi, conform Realitatea TV.

Obiectivul lui Kohei Oishi este câştigarea a cel puţin o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, a dezvăluit vicepreşedintele FR Judo.

"În sfârşit, am reuşit să aducem unul dintre cei mai buni specialişti din Japonia. Nu numai că este bun, este şi tânăr şi îşi doreşte foarte mult rezultate excepţionale. Îi dorim bun venit în România şi să fie de bun augur. Nu ne putem gândi decât la îndeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medalia de aur!", a declarat vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo, Florin Bercean, conform sursei amintite.

Afla mai multe despre: japoniaantrenorjudoromaniadeciziepremierakohei oishi 

viewscnt
Articole similare