Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă sunt la fel, dacă dau goluri, am şanse la naţională". Titularul care se gândeşte la echipa naţională după FCSB - CFR Cluj 3-3

"Dacă sunt la fel, dacă dau goluri, am şanse la naţională". Titularul care se gândeşte la echipa naţională după FCSB - CFR Cluj 3-3

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul echipei CFR Cluj, Valentin Costache, a declarat, duminică seară, după remiza cu FCSB, scor 3-3, că în play-off va fi mult mai greu şi crede că titlul în Liga 1 se va decide în ultima sau penultima etapă.

Costache: "Nu este titlul adjudecat, probabil se va decide în ultima sau penultima etapă". Miron: "Vom lupta până la capăt"

"Suntem mulţumiţi şi cu un egal, deşi ar fi fost bine sâ câştigăm. Vine ş playoff-ul, se înjumătăţesc punctele, va fi greu, va fi alt campionat. Nu este titlul adjudecat, probabil se va decide în ultima sau penultima etapă. 

Eram foare supăraţi, când primeşti în minutul 90+4 gol, nu prea e ok, te afectează la moral. Încă nu suntem sută la sută, cred că pentru oameni a fost un meci frumos, şase goluri, la opt seara, duminică... Dacă sunt la fel ca azi, dacă dau goluri, am şanse la naţională", a declarat Costache.

La rândul său, fundaşul Andrei Miron a declarat că FCSB va lupta până la capăt pentru campionat. "A fost un meci în care abia aşteptau fazele fixe. La cum a decurs jocul, cred că rezultatul este ok. Vom lupta până la capăt. Sper să ne apropiem cât mai mult de ei. Popescu a marcat un gol fenomenal, nu este o surpriză. Cu Dinamo este un derby, se va juca foarte tare, va fi un meci foarte dur. Nu înţeleg spectatorii care au scandat demisia, probabil se aşteptau să câştigăm, sper să-i ţinem lângă noi".

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol după minutul 90.

 

Afla mai multe despre: valentin costachecfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare