Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă ţi-ar pune Becali un milion pe masă, te-ai duce la FCSB!” Răspunsul lui Gabi Torje

”Dacă ţi-ar pune Becali un milion pe masă, te-ai duce la FCSB!” Răspunsul lui Gabi Torje

Stranieri

Comentarii

Gabi Torje spune că n-ar accepta o ofertă de la FCSB, indiferent de sumă, deoarece este dinamovist convins. Mijlocaşul de 28 de ani este împrumutat de Akhmat Groznîi la Karabukspor, însă n-a mai fost plătit de câteva luni şi nu va mai continua în Turcia.

Gabi Torje a crescut la Timişoara, dar se consideră dinamovist convins. Internaţionalul român a ajuns la 18 ani în Ştefan cel Mare şi a jucat acolo până la 21 de ani, când a plecat la Udinese. O perioadă suficientă pentru el să se identifice cu Dinamo. Gabi Torje spune că din această cauză nu poate accepta vreodată o ofertă de la FCSB, indiferent de sumă.

Dacă ţi-ar pune Gigi Becali un milion de euro pe masă, te-ai duce la FCSB?

Am mai spus-o, nu banii fac totul în viaţă. Salariul nu e o problemă. Gigi Becali are bani. Ar putea să plătească oricât dacă vrea un jucător, dar şi el are un buget pe care-l limitează, să nu arunce banii pe apa sâmbetei pe salarii foarte mari care pot fi neprofitabile. Însă nu se pune problema să mă duc la Steaua, pentru că nu sunt în situaţia în care, dacă m-aş duce la Steaua, mi-aş salva viaţa şi cariera şi continuitatea mea sporitvă. Nu se pune problema, s-a vorbit foarte mult despre Steaua. O voi spune acum clar şi răspicat , nu mă duc la Steaua.

Ai refuzat-o pe FCSB. Dacă n-ar exista Dinamo, te-ai duce la ei?
N-are cum să nu mai existe Dinamo, niciodată. E imposibil. E ca şi cum am spune că s-ar termina resursele de gaz. Sau resursele de aer. Nu există aşa ceva. Cu siguranţă Dinamo va trăi şi va fi mulţi ani şi după noi şi nu cred că se pune problema să mă duc vreodată la Steaua.

E posibil să te întorci în Spania în iarna asta?
Orice este posibil în această iarnă. Deocamdata, eu încă mai am contract cu Karabuk, chiar dacă se discută foarte mult despre o încheiere amiabilă a contractului şi va trebui să mă întorc în Rusia

Afla mai multe despre: gabi torjedinamofcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare