Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă venea la noi în Superligă făcea stop cardiac direct!”. Bogdan Cosmescu, după retragerea lui Mircea Lucescu: ”Te îmbolnăveşti când vezi un Oţelul - Poli Iaşi”

”Dacă venea la noi în Superligă făcea stop cardiac direct!”. Bogdan Cosmescu, după retragerea lui Mircea Lucescu: ”Te îmbolnăveşti când vezi un Oţelul - Poli Iaşi”

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi se va retrage definitiv din fotbal.

Mircea Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi se va retrage definitiv din fotbal. Românul mai avea contract cu formaţia din Ucraina până în vara anului viitor.

Bogdan Cosmescu, savuros după retragerea lui Mircea Lucescu

Lucescu a preluat Dinamo Kiev în iunie 2020, iar până acum a strâns 118 meciuri pe banca echipei. De asemenea, a fost al doilea cel mai lung ”mandat” din cariera sa de tehnician, după cel de la Şahtior.

Antrenorul român şi-a dat demisia vineri seara după derby-ul pierdut cu Sahtior  Donetk, 0-1.

Bogdan Cosmescu a comentat, în stilul său caracteristic, vestea momentului. 

”Nici nu a avut rezultate, i-au plecat strâinii, era complicat, i-a bătut Şahtior acum, în campionat sunt pe o poziţie slabă, are deja o vârstă... 78 de ani, pe de alta parte se ţinea foarte bine, iar să vina aici la noi ce să facă? Să facă stop cardiac?

Să îi vadă pe ăştia de la Oţelul cu Poli Iaşi, te îmbolnăveşti sănătos fiind, darămite să ai 78 de ani şi să fii cardiac”, a declarat Cosmescu pentru Orange Sport. 

Dinamo Kiev este pe locul şapte în clasament, cu doar 16 puncte.

De-a lungul carierei sale de tehnician, Lucescu a antrenat echipa naţională a Turciei, Zenit, Şahtar Doneţk, Dinamo Kiev, Beşiktaş, Galatasaray, Rapid, Inter, Reggiana, Brescia, AC Pisa, Dinamo, echipa naţională a României şi Corvinul Hunedoara.

Afla mai multe despre: mircea lucescubogdan cosmescuretragerea fotbal 

viewscnt
Articole similare