Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Damac, victorie categorică cu ”lanterna roşie” din Arabia Saudită. Cum s-a descurcat Nicolae Stanciu

Damac, victorie categorică cu ”lanterna roşie” din Arabia Saudită. Cum s-a descurcat Nicolae Stanciu

Stranieri

Comentarii

Damac a reuşit o victorie categorică în campionatul Arabiei Saudite, iar mijlocaşul român Nicolae Stanciu (30 de ani) a fost integralist.

Damac a învins-o, pe teren propriu, pe Al Hazem, scor 4-1, în etapa a noua din campionatul Arabiei Saudite.

Golurile gazdelor au fost marcate de Ceesay (16), N'Koudou (42), Al Zain (46) şi Bruno Viana (autogol - 63), în timp ce pentru oaspeţi a punctat Al Habashi (83).

Stanciu, integralist în victoria la scor reuşit de Damac

Internaţionalul român Nicolae Stanciu a fost integralist şi chiar dacă nu a fost implicat în vreun gol, acesta avut o prestaţie solidă, fiind recompensat cu nota 7,4, a treia din echipa celor de la Damac.

În urma acestei victorii categorice, Damac a ajuns la a doua victorie consecutivă, acumulând 10 puncte. Ocupă locul 10 în campionatul saudit, în timp ce Al Hazem este ultima, cu doar trei puncte după nouă etape scurse.

În ceea ce-l priveşte pe Nicolae Stanciu, acesta a jucat patru meciuri pentru Damac şi a reuşit două goluri şi două pase decisive. 

Totodată, se află pe lista preliminară a stranierilor convocaţi de Edi Iordănescu pentru meciurile naţionalei României cu Belarus şi Andorra, din cadrul preliminariilor EURO 2024.

Afla mai multe despre: nicolae stanciustranieridamac 

viewscnt
Articole similare