Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Nistor a fost prezentat oficial la Dinamo. Pe câţi ani a semnat mijlocaşul

Dan Nistor a fost prezentat oficial la Dinamo. Pe câţi ani a semnat mijlocaşul

Dinamo București

Comentarii

UPDATE | Dat la schimb cu Nascimento în vara anului trecut, Dan Nistor a revenit în Ştefan cel Mare şi a semnat cu Dinamo, după ce, în urmă cu câteva zile, l-a criticat public pe Dan Petrescu pentru faptul că l-a folosit prea puţin.

Dan Nistor a semnat un contract cu Dinamo valabil până la 30 iunie 2020. Lotul pregătit de Vasile Miriuţă va pleca luni în cantonamentul din Cipru, programat în perioada 15-26 ianuarie la Limassol.

"La Pandurii şi la Dinamo, Nistor a jucat bine. Îl cunosc pe Dan, e un jucător foarte bun, cu calităţi foarte bune. Sincer, mă bucur că s-a întors la Dinamo. Va fi acceptat de suporteri. Dacă îşi face treaba, suporterii nu vor avea nimic cu el" , a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.


În această dimineaţă Dinamo şi CFR Cluj s-au înţeles în privinţa transferului lui Nistor şi acesta se întoarce în Ştefan cel Mare. "În această dimineaţă ne-am înţeles cu cei de la Dinamo pentru transferul lui Nistor. Nu pot să dau mai multe detalii, pot să zic doar că va merge la Dinamo", a anunţat Bogdan Mara, directorul sportiv al grupării din Gruia.

Sergiu Hanca crede că echipa sa ar avea nevoie de jucători precum Antun Palici şi Dan Nistor: "Eu cred că avem un lot bun şi putem ajunge acolo. Cât despre întăriri, să stabilească staful tehnic dacă avem nevoie. Palici este un jucător bun, a fost exponenţial pentru noi anul trecut şi sunt sigur că dacă va veni s-ar integra foarte bine, pentru că cunoaşte echipa. De Nistor am avea nevoie, ştim foarte bine cum a mers echipa cu el. Dar conducerea se ocupă de acest lucru. Monroy e un jucător foarte bun, agresiv, cred că, pregătit bine, ne va ajuta foarte mult”.

 

Afla mai multe despre: dan nistorcfr clujdinamotransferbogdan maramiriuta 

viewscnt
Articole similare